13-10-14

Sluitingsrit dd 11 Okt 2014

Met bakken viel hij uit de lucht - de regen, en dus was het drummen aan de ingang van HANDY HOME om wat te schuilen. Gelukkig was de outfit van de dag aangepast aan het weer : alle seniors konden het gele regenvestje (vd Polderscross) goe gebruiken. Voor de juniors was er een witte regenvest voorzien.

Om 10 voor 2 repten we ons weg vanop de Parking om de Gunther thuis te gaan verassen - geslaagd ! Om 2u was er paniek ontstaan op de parking van HH want Wannes (en Peter + Ignace) waren daar alleen - zogezegd omdat het peleton al vertrokken was en dus geen punten ... HIHI - Wannes ff laten zweten, maar na 10 minuutjes hebben we hem gerust gesteld en uitgenodiged bij Gunther en Miranda voor de groepsfotosessie.

Ondertussen was de hemel uitgeklaard en hebben we post gevat richting Haasdonk. Een pintje genuttigd bij de ROOS en de Chris liet ons even zien wat je, naast soep maken, nog allemaal met een bussel prei kan doen ... Van Haasdonk reden we naar Kruibeke dorp : onze vier loze vissertjes (Chris, Frank, Tom en Erick)  die met 2 tandems en grote paraplu waren afgezakt en Bakfietser Sven hadden ondertussen wel begrepen dat zo'n paraplu-windscherm wel wat tegenwerk bood als de wind niet in de zeilen zat... En dus gingen de parapluutjes geleidelijk dicht.

In ONS HUIS was het lekker warm - maar niet droog... Na de 2e ronde, moesten we straat over - maar de meesten deden dit na nog eens een tochtje van 15km in de POLDERS.. een voorbereiding op het winterseizoen... Tussen 17.20u en 17.50u kleurde de Tivoli wit van de BBC-er en daarna naar Dirk voor ne stevige pak friet met wat vlees en de protocolaire sessie.

De 3e Periode van de Velodroom Challenge Cup werd verdiend gewonnen door Herman.

De witte Trui ging voor de 4e opeenvolgende keer rond de schouders van Wannes, maar hij had tot de laatste minuten de hete adem van Chrostief in de rug, ware het niet dat Wannes goe kan dansen..

Het Geel ging verdiend naar Gunther - die hiervoor 2 Week-ends met JOL en KLIM had moeten onderbreken. En dus moest Gunther eerst nog een tegenprestatie leveren - samen met Wannes - op de noten van LUV - Trojan Horse. Een geslaagde act - en meteen zat de sfeer er in voor de rest van de avond.

De lichten op de fiets gingen aan en we reden verder richting Marleen. De tafel vloog buiten en de dans werd ingezet. Na een nummertje van Peter Maffae, het moment om like a Troyan Horse verder te rijden naar ons clubcafe. Het cafe was letterlijk tot de nok gevuld ... Ambiance was er tot in de late uurtjes... en mogelijks was er zondag wel wat opknapwerk nodig...

Maar zondag morgen werd er al menig BBC-er terug op koersfiets of MTB gespot - de echte die hards....

Zo werd er voor de 6e keer geschiedenis geschreven voor de afsluiting van een mooi seizoen. Een sluitingsprijs die er Boenk op was. BBC oh BBC ....

 

Groetjes

De Voorzitter

10:20 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (3)

02-10-14

Rit naar Wachtebeke en terug dd 28 Sept 2014

... door de mede- organisator Frank 

8h30 : Mooi weer en een talrijke opkomst voor een rit van om en bij de 95 km . Even moeten wachten op onze Marcel (was niet verwittigd door schoonzoon Luc) , maar eens na de briefing reden we richting Melsele , om in Beveren van de Marcel te horen dat het Velodroomkarreke maar voor +-50km drinken mee gekregen had van de Lorre .

In Vrasene heeft den Herman dan zijne dikke portemonè boven gehaald en voor 19,60 euro getankt.(gelezen Luc?) . Terug vertrokken richting het fruitig Sint-Gillis-waas om door te rijden naar Stekene , Koewacht en richting Moerbeke waar het vrije stuk lag te wachten op de ongeduldige Sven en Raf. Eens over de Moervaart (na 45km) gingen ze er als een speer vandoor , gevolgd door nog een stuk of 20 kanonnen .
Heb later (na 4km) horen zeggen dat de peters geklopt werden door onze jongste telg in het peleton (Wannes). Eens weer verbroederd kregen van de lokale Giro-meisjes nog de Mexicaan-waeve om de laatste 40km veilig en wel af te werken. Onder leiding van onze Werner en ik reden we terug naar Lokeren ,Waasmunster Temse- Velle en Haasdonk.

Onderweg wel op gevallen dat onze voorzitter met Argusogen de baankapitiens in de gaten hield. Werner en ik hadden veel lof voor de in d ´oog gehouden baankapitiens -> nogmaals dank daarvoor ; de Werner en ik weten wat dat is .

Rond 11h45 hielden we halt bij den Giant voor een verfrissing aangeboden door Santini en Giant. Eens we de nieuwe fietsen hadden bekeken en onze eerste en voor sommige tweede en derde dorst gelest hadden, reden 
we verder naar ons eindpunt  : ons stamcafè, waar ons Linda en Heidi warme boterhammen met kaas en kop hadden klaarstaan .   Alles werd verdeeld : de boterhammen met kinderkesmostard bij de jeugd en den èchte mostard bij de èchte mannen. Na nen HIP Hip Hoera voor onze Werner met een rondeke van hemzelf weeral een fantastishe dag achter de rug.

 

Bedankt aan iedereen en tot volgende week 

Groeten Frank 

21:07 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende