20-12-14

Ne forfait… of toch niet helemaal?

Ne forfait… of toch niet helemaal?

 

07.23u de telefoon rinkelt ten huize onze wintervoorzitter.

 

Patrick: ‘Hallo met de wintervoorzitter met wie spreek ik?

Mama Pascal: Met de mama van Pascal, ik heb slecht nieuws…

Patrick: T’is niet waar hé? Wat is er aan de hand?

Mama Pascal: Onze Pascal is zwaar ziek en ligt met veel koorts in bed en kan vandaag dus niet mee rijden.

Patrick: OEIIIIIIIIII i Das heel erg en dat op zijne verjaardag. Dat verdient hij niet.

Mama Pascal: Maar ik zet hier wel met 10kg stoofvlees en 5kg frieten.

Patrick: ’s Morgens heb ik wel zo gene grote honger maar ik denk dat onze winterbeesten na een stevig ritje wel zullen eten voor twee of voor drie… Dus dat komt wel in orde.

Mama Pascal: Ok gij zij mijne reddende engel, lieve wintervoorzitter. Tot straks dan. X

 

08.58u: Kenny DW alleen aan de Handy Home (volgende keer niet panikeren , wij zijn op komst)

09.02u: Briefing door WVZ Pat over onze zieke Pascal. Er wordt besloten om er vandaag een zware rit van te maken zodat we met reuzehonger aan zullen komen bij Cock.

 

Onze vaste rittenman Sam neemt ons zoals altijd op sleeptouw. Temse velden, Haasdonkse Bossen en Beverse parken wordt ons onder de wielen geschoven.

De hevige regen van vrijdag heeft duidelijk zijn voetafdruk achtergelaten op ons parcours, vooral in de Haasdonkse bossen moeten we door de vettige smurrie met als resultaat een paar kleine schuivers en één tuimelperte van onze Kenny.

Dat het zware parcours ook fysiek wat begint door te wegen – met dank aan de soms stevige wind- blijkt uit een kleine versnelling van onze Sam, met als resultaat: peloton uit elkaar gereten in drie, vier stukken.

Terug op de weg heeft iedereen wel een excuus waarom hij juist niet mee kon met de besten: niet in ’t goede wiel, feestje van de brandweer, blijven pakken bij Roos,… Gelukkig is er toch ene met een gegronde reden blijkt aan het fort van Haasdonk, onze Pat heeft ne leegloper en moet aan de kant. Na een demonstratieke 4kg druk op ne band zetten in 1minuut, springt onze Pat op zijn winterbeest om met volle vaart richting Halve Maan te vliegen.

 

Daar worden onze hongerige magen gespijsd met het beste stoofvlees met friet uit West-Vlaanderen. Het eten voor twee of drie wordt zeker goe ingevuld met ook nog dank aan Ploeg 2 – Rebecca en Raf – en Ploeg 3 – Bos en Werner.

Danke aan Mama Pascal, Nonkel Willy (de frietenbakker) en de twee garcons Viktor en Nikolas

We draaien ook nog een filmke voor onze Zieke Pascal (Nen happy birthday) zodat hij toch kan zien dat we hem niet vergeten zijn.

 

Na deze lekkere vlaamse kost heffen we ook nog ne late Happy Birthday aan voor ons Christianne en dinken we nog een paar pintjes op de jarigen hun gezondheid.

 

Pascal van harte beterschap (die Sintniklaasrit hebben we nog tegoed) en toch bedankt voor het stoofvleesfestijn.

 

Een mtb-groet,

De winterbeesten

 

Kurt

14:18 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN WINTERBEESTEN 2014/2015 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.