02-10-14

Rit naar Wachtebeke en terug dd 28 Sept 2014

... door de mede- organisator Frank 

8h30 : Mooi weer en een talrijke opkomst voor een rit van om en bij de 95 km . Even moeten wachten op onze Marcel (was niet verwittigd door schoonzoon Luc) , maar eens na de briefing reden we richting Melsele , om in Beveren van de Marcel te horen dat het Velodroomkarreke maar voor +-50km drinken mee gekregen had van de Lorre .

In Vrasene heeft den Herman dan zijne dikke portemonè boven gehaald en voor 19,60 euro getankt.(gelezen Luc?) . Terug vertrokken richting het fruitig Sint-Gillis-waas om door te rijden naar Stekene , Koewacht en richting Moerbeke waar het vrije stuk lag te wachten op de ongeduldige Sven en Raf. Eens over de Moervaart (na 45km) gingen ze er als een speer vandoor , gevolgd door nog een stuk of 20 kanonnen .
Heb later (na 4km) horen zeggen dat de peters geklopt werden door onze jongste telg in het peleton (Wannes). Eens weer verbroederd kregen van de lokale Giro-meisjes nog de Mexicaan-waeve om de laatste 40km veilig en wel af te werken. Onder leiding van onze Werner en ik reden we terug naar Lokeren ,Waasmunster Temse- Velle en Haasdonk.

Onderweg wel op gevallen dat onze voorzitter met Argusogen de baankapitiens in de gaten hield. Werner en ik hadden veel lof voor de in d ´oog gehouden baankapitiens -> nogmaals dank daarvoor ; de Werner en ik weten wat dat is .

Rond 11h45 hielden we halt bij den Giant voor een verfrissing aangeboden door Santini en Giant. Eens we de nieuwe fietsen hadden bekeken en onze eerste en voor sommige tweede en derde dorst gelest hadden, reden 
we verder naar ons eindpunt  : ons stamcafè, waar ons Linda en Heidi warme boterhammen met kaas en kop hadden klaarstaan .   Alles werd verdeeld : de boterhammen met kinderkesmostard bij de jeugd en den èchte mostard bij de èchte mannen. Na nen HIP Hip Hoera voor onze Werner met een rondeke van hemzelf weeral een fantastishe dag achter de rug.

 

Bedankt aan iedereen en tot volgende week 

Groeten Frank 

21:07 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)

Commentaren

Schoon verslag frank twas een schoon ritje. En voor zondag hb mn plaatjes vn mn schoenen vernieuwd dus normaal mee mn voeten geen contact met het asfalt grtzzz krostief ik zal me zondag ng ies een verslagje voorbereide

Gepost door: krostief | 03-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.