23-09-14

Verslag rit naar Zele dd 21 Sept

Het eerste HERFST-verslag door reporter op de fiets PASCAL :

 

Zondagmorgen 8u50. Het begint lichtjes te regenen. Regenvestje aan en naar de Saniver. Ik ben eens vroeg aan de Saniver, precies de eerste want enkel Marcel in zijn fietsdroom-voertuig staat er al.

Zo lijkt het toch. Tot ik achter de camionette kom, daar zitten Krostief en Raf gezellig in het droog tussen de fietswielen. Haha, de een nog suf, de ander grieperig.

 

Stilaan druppelt er nog wat volk en water binnen en met onze gastrijder Nico geraken we toch nipt aan de 15 man zodat we op de weg mogen fietsen.

 

Bossie voorziet de briefing, want normaal zou het een rit van hem en Sam zijn, maar Sam is nog even op reis met zijn hoogzwangere madam. Dus moest Bossie het alleen doen en heeft de hulp van Wannes ingeroepen. Het wordt een ritje met enkele stukken van de rit van Wannes en Arne. Eum, misschien toch wel veel stukken, euh, eigenlijk is het helemaal de rit van Wannes. Toch zo eerlijk, onze Bos. Maar hij heeft toch goed de kop getrokken, deze 75km rit tesamen met Wannes.

 

We gaan door de lichte regen langs Temse, Elversele en Hamme. Stilaan wordt het droger, we passeren Zele en Lokeren, en zo komen we aan het vrij stuk langs de E17. Aanvankelijk komt het niet op gang, tot Raf uit het peleton schiet, dan schiet iedereen wakker.

 

Uiteindelijk komen we droog terug op de Molenberg aan een deftig gemiddelde van 29,5km/u. Er zullen vast nog heel wat diepgaande gesprekken gevoerd zijn bij Cock, maar die kan ik niet navertellen. Niet dat ik te lang ben blijven plakken, gewoon eens braafjes naar huis gegaan na de rit.

 

 

Pascal 

09:33 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (0)

04-09-14

Inschrijven is de boodschap mannen !!!!

Beste BBC'er,
 
 
Het seizoen schuift voorbij en ook al hebben jullie mij nog niet veel gezien, toch ben ik achter de schermen bezig geweest met de voorbereiding van de TIJDRIT.
 
Zoals ook de ronde van frankrijk dit jaar 1 tijdrit had, zo heeft ook de BBC-kalender van dit jaar 1 tijdrit !
Net als vorig jaar maken we er een familie dag van met een spannende strijd tijdens de ochtend en een leuke familie maaltijd nadien.
 
 
Wanneer : 7/9/2014
 
 
wat willen wij van jullie weten :
 
 
deelname : ja/neen  (naam doorsturen)
middag eten : hoeveel personen ?  bbc'er + partner + aantal kinderen  ?
 
graag nog enkele helpers om op te stellen : vanaf 7.00u !  , naam doormailen aub
 
antwoorden/inschrijven voor 29/8/2014  !   naar : jan.carelsbergh@gmail.com
 
 
todo:
 
- start eerste deelnemers voorzien tegen 8.15u
- wie een beker heeft van vorig jaar meebrengen naar het sfeercafé , ten laatste de dag zelf (kan al vroeger, dan best in het lokaal zetten)
  = 3 bekers van de jeugd
  = 3 bekers van de volwassenen
  = 1 beker van de man van de dag  ;-)
 
Wij hopen op een even fijne dag als vorig jaar.
 
Beste groeten.
 
 
Jan, Kurt, Gunther en Patrick.

22:05 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)