23-09-14

Verslag rit naar Zele dd 21 Sept

Het eerste HERFST-verslag door reporter op de fiets PASCAL :

 

Zondagmorgen 8u50. Het begint lichtjes te regenen. Regenvestje aan en naar de Saniver. Ik ben eens vroeg aan de Saniver, precies de eerste want enkel Marcel in zijn fietsdroom-voertuig staat er al.

Zo lijkt het toch. Tot ik achter de camionette kom, daar zitten Krostief en Raf gezellig in het droog tussen de fietswielen. Haha, de een nog suf, de ander grieperig.

 

Stilaan druppelt er nog wat volk en water binnen en met onze gastrijder Nico geraken we toch nipt aan de 15 man zodat we op de weg mogen fietsen.

 

Bossie voorziet de briefing, want normaal zou het een rit van hem en Sam zijn, maar Sam is nog even op reis met zijn hoogzwangere madam. Dus moest Bossie het alleen doen en heeft de hulp van Wannes ingeroepen. Het wordt een ritje met enkele stukken van de rit van Wannes en Arne. Eum, misschien toch wel veel stukken, euh, eigenlijk is het helemaal de rit van Wannes. Toch zo eerlijk, onze Bos. Maar hij heeft toch goed de kop getrokken, deze 75km rit tesamen met Wannes.

 

We gaan door de lichte regen langs Temse, Elversele en Hamme. Stilaan wordt het droger, we passeren Zele en Lokeren, en zo komen we aan het vrij stuk langs de E17. Aanvankelijk komt het niet op gang, tot Raf uit het peleton schiet, dan schiet iedereen wakker.

 

Uiteindelijk komen we droog terug op de Molenberg aan een deftig gemiddelde van 29,5km/u. Er zullen vast nog heel wat diepgaande gesprekken gevoerd zijn bij Cock, maar die kan ik niet navertellen. Niet dat ik te lang ben blijven plakken, gewoon eens braafjes naar huis gegaan na de rit.

 

 

Pascal 

09:33 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.