14-07-14

Verslag regen rit dd 13 Juli 2014

Door reporter vanop de fiets : PASCAL
 
Hallo,
 
Het bier van bij Cock is nog niet verteerd, en hier is al een verslag:
 
Een droge zondagmorgen leek het. Dus heel wat meer volk van de partij dan de 5 man van woensdag laatstleden.Toch lagen de wegen nat, het leek de voorzitter dus wel verstandig om niet de bergjes en natte afdelingen in Tielrode te rijden, maar wel wat platte/veilige wegen in de polder op te zoeken.
 
Droog bleef het niet lang, in den Doorn begon het al te druppelen, en ter hoogte van de oprit in Haasdonk besloten we maar om onze regenvestjes aan te doen. Zonder Gunther te verwittigen die ondertussen al het verkeer aan het tegen houden was.  Maar die was nog in de stemming van de avond ervoor, geen probleem dus.
 
En die stemming hadden we wel nodig, want de regen begon er goed uit te vallen. Maar met Alpe-D'Huez Andy en yellow Raf aan kop kon het niet stuk, of toch: aan een T naar links, de voorzitter raakt zijn voorrem aan, of ondervindt de mindere grip op een witte lijn, of de combinatie van beide. In alle geval hij gaat tegen de vlakte, gelukkig is er niks aan zijn nieuw racemachien, en gelukkig gaat het peleton ook niet op de grond. Maar zijn schaafwonden en blauwe plekken zijn toch wel deftig.
 
We roeien verder, maar met al die nattigheid en de schrik om bochtjes te nemen, maken we toch niet al veel omwegen meer. We mogen ook al eens vroeg bij ons Christianneke aan komen. De fietsen blijven buiten, en wij gaan gezellig binnen zitten, 1 rondje cola's en soepjes en dan "andere drankjes". Maar toch, met die natte kleren krijg je het na een tijdje koud. Dus om te vermijden dat we te vroeg thuis zouden komen, wordt de BBC verkleedkoffer boven gehaald. Juli is soldenmaand, en de 6-packs worden ge-showd in de Small-T-shirts.
 
Even later komen Luc en Ignace welriekend terug van een douchke, Romain is niet op de fiets geraakt met al die hagelschade-overuren, maar wel bij Cock. Bruno gaat biljarten tegen de Duivels (lees: Duvels), en dat blijkt succesvol te zijn, en Sam komt met zijn MTB aan en heeft nota bene meer kilometers gedaan dan wij. Hij moest dan ook langs Mayo fietsen.
 
Onze Rudy is ook terug van verre oorden, maar zit toch liever bij zijn zusje aan de toog. Maar gelukkig komt na 12'en toch nog een dame het gezelschap vervoegen. “Verpleegster” Ilse zal haar Rafke eens verzorgen. Eind goed al goed. De zon gaat zelfs schijnen!
 
Groeten,
Pascal
 
 

13:26 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)

11-07-14

Verslag rit naar Wachtebeke dd.6 Juli 2014

Uit de losse Pols van Christoph de Bruyne
 Er stond weer een leuke rit op het programma  er kwamen  alvast 16 Bbcers  opduiken  de rest stuurde hun kat  wss omwille van die  voetbalmatch  bij roos of het plein daar aan de kerk mer soit.
 
We Vertrokken   met als goeie gewoonte Marcel in de volgwagen samen met de ploegleider Senne De Cock  en die zag dat het goed was. Op het eerste vrije stuk in Wachtebeke wist ik de aanvallers van het 1e uur nog te verrassen, maar met zijn logboek gaf de ploegleider instructies aan   Rafke  die weer in berevorm was  op een vrijstuk met 3 kasseistroken waar de profs ook moeite op hebben 
 
Chance dat we 4 baankapiteins hadden die in form waren :  Gunther, Raf, Jeroen bos of bas mag kiezen en krostief.
 
Wimmeke Maes zag dan weer het nut om nekeer goed te trainen mee zijne mountenbike  die wacht al op  het winteroffensief  maar was blijkbaar ng te vroeg eh.
 
De Marc en den Herman hebben weer een mooie rit uitgestippeld hebben van 105 Km.   hoedje af boys 
 
 
 
hierbij sluit ik  mijn verslag  tot woensdag  met zen allen op post.
 
 
 
 
Grtzzz den Krostief
 
 

15:17 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (2)