14-07-14

Verslag regen rit dd 13 Juli 2014

Door reporter vanop de fiets : PASCAL
 
Hallo,
 
Het bier van bij Cock is nog niet verteerd, en hier is al een verslag:
 
Een droge zondagmorgen leek het. Dus heel wat meer volk van de partij dan de 5 man van woensdag laatstleden.Toch lagen de wegen nat, het leek de voorzitter dus wel verstandig om niet de bergjes en natte afdelingen in Tielrode te rijden, maar wel wat platte/veilige wegen in de polder op te zoeken.
 
Droog bleef het niet lang, in den Doorn begon het al te druppelen, en ter hoogte van de oprit in Haasdonk besloten we maar om onze regenvestjes aan te doen. Zonder Gunther te verwittigen die ondertussen al het verkeer aan het tegen houden was.  Maar die was nog in de stemming van de avond ervoor, geen probleem dus.
 
En die stemming hadden we wel nodig, want de regen begon er goed uit te vallen. Maar met Alpe-D'Huez Andy en yellow Raf aan kop kon het niet stuk, of toch: aan een T naar links, de voorzitter raakt zijn voorrem aan, of ondervindt de mindere grip op een witte lijn, of de combinatie van beide. In alle geval hij gaat tegen de vlakte, gelukkig is er niks aan zijn nieuw racemachien, en gelukkig gaat het peleton ook niet op de grond. Maar zijn schaafwonden en blauwe plekken zijn toch wel deftig.
 
We roeien verder, maar met al die nattigheid en de schrik om bochtjes te nemen, maken we toch niet al veel omwegen meer. We mogen ook al eens vroeg bij ons Christianneke aan komen. De fietsen blijven buiten, en wij gaan gezellig binnen zitten, 1 rondje cola's en soepjes en dan "andere drankjes". Maar toch, met die natte kleren krijg je het na een tijdje koud. Dus om te vermijden dat we te vroeg thuis zouden komen, wordt de BBC verkleedkoffer boven gehaald. Juli is soldenmaand, en de 6-packs worden ge-showd in de Small-T-shirts.
 
Even later komen Luc en Ignace welriekend terug van een douchke, Romain is niet op de fiets geraakt met al die hagelschade-overuren, maar wel bij Cock. Bruno gaat biljarten tegen de Duivels (lees: Duvels), en dat blijkt succesvol te zijn, en Sam komt met zijn MTB aan en heeft nota bene meer kilometers gedaan dan wij. Hij moest dan ook langs Mayo fietsen.
 
Onze Rudy is ook terug van verre oorden, maar zit toch liever bij zijn zusje aan de toog. Maar gelukkig komt na 12'en toch nog een dame het gezelschap vervoegen. “Verpleegster” Ilse zal haar Rafke eens verzorgen. Eind goed al goed. De zon gaat zelfs schijnen!
 
Groeten,
Pascal
 
 

13:26 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)

Commentaren

Ik hoop dat bij deze de ban trug gebroken is voor het schrijven van een verslag goe bezig pascal. Goe verslag met letterlijk natte vingers .
Grtzz krostief

Gepost door: krostief | 16-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.