12-05-14

Verslag 1e HANDY HOME Klassieker - dd 11 - 05 - 2014

... een verdienstelijk verslag door de ogen van Geert Verhelst 

 

Beste Blue Boys Cyclers ...
hier mijn klein verslagske : 
 
Rond negen uur stond ik voor de tweede keer paraat om deze rit  mee te rijden
Ik heb wel even getwijfeld om mee te gaan met al da slechte weer en veel wind, maar ik heb toch doorgebeten en vele doen verschieten om aanwezig te zijn ! Naast mezelf was er ook nog een ander "nieuw"gezicht : Jurgen F.  (deze laatste begint zich te prepararen voor het WE).
 
Dus om negen uur vertrokken naar Overmere om lekker af te zien door de hevige wind en juist gene regen te ontvangen. Maar blijkbaar was ik niet te enige die afzag van de wind want ik hoorde da er veel man blies en brieste...
Na den eerste platte tuup (Gunnie) was de wind wat gaan keren en kwam ik er weer een beetje door  maar na een goede 63 km waren de benen helemaal leeg en zag ik de Marcel helemaal alleen zitten .... en ik dacht "daar is nog een plaatske voor mij".
Zo zat ik dus op de eerste rij om toe te kijken hoe alles voor de laatste 20km in goede banen werd geleid. Alvast nen dikke proficiat aan de twee jonge knapen (de Wannes en den Arne) om deze rit in elkaar te steken !
Het was een geslaagd wederoptreden. De volgende 75km moet lukken !
ale mannen ik ga jullie laten 
 
Nog een fijne week !
Geert
 
PS. aan de mannen van de Handy Home ne dikke proficiat met de knappe zaak en bedankt voor de pintjes en de burgers

21:26 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2014 | Commentaren (1)

Commentaren

Inderdaad een dikke pluim voor de "youngsters" Arne en Wannes die een mooie rit voor ons hebben uitgestippeld en met de neus in de wind weerom laten zien dat het jonge geweld niet te stoppen is! Een groot aantal deelnemers -ook altijd fijn!- hoewel er op het einde eentje van tussen wilde muizen .... via de gracht dan nog wel (bekend terrein). Een weerom meer dan geslaagde afsluiter bij DHZ Saniver of te wel onze nieuwe HANDY HOME (bedankt Eric & team!!).
Tot de volgende.

Gunther VM.

Gepost door: Gunther | 14-05-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.