02-03-14

MTB rit LO - dd 02 - 03 -2014

Het weekend was vrijdagavond al goe gestart met de avondrit ..

Hiervoor had de Jean zich speciaal geprepareerd en kon samen met ons, buiten het sportieve, ook nog culinair genieten van rijstaart, echt hete soep en een paar andere koude drankjes ….

De hindernissen in de manège van loodgieter / paardefluisteraar Guido op de Kruibeeksesteenweg,  werd voor deze gelegenheid aangepast en de balken hadden ze her en der  in het mulle zand  laten vallen.

Behoedzaam  en wetende dat dit de enige weg naar zijn kantine was , hebben we die hindernissen er dan maar bij genomen. Een leuke bedoening.!

Knap werk van de organisators!

 

Zondagmorgend was het weer iets beter, gelukkig maar !

Het had dan toch eens  licht gerijmd, maar een stralend zonnetje deed haar uiterste best om dit winterprikje weg te werken en vlug was het aangenaam fietsweer.

Onder deze omstandigheden en wetende dat het zomerseizoen niet ver weg meer is, was er een behoorlijke opkomst.

Niet alleen om te Mtb-en , want de oproep van  Werner was niet in dovemansoren gevallen en de opgeblonken racefietsen stonden te blinken aan de Handy Home.

 

Onze rit richting LO werd aangevat, en langs weerom een ander parcours, kwamen we in tegengestelde richting Raf en de madammen tegen ter  hoogte van de vijvers aan het nieuwe natuurpark aan het veer van Kruibeke.

Na de eerste minder berijdbare wegel genomen te hebben bleek onze Wim al wat extra suikers nodig te hebben.

Sam had vrijdagavond zeker genoeg modder en  water gezien, want “de” modderwegel bij uitstek te Burcht liet hij wijselijk links liggen, wat de meesten onder ons direct opmerkten.

Dat er op het grondgebied van LO nu nog wegels zouden  zijn die we nog niet gedaan hadden, bleek nu toch waar te zijn en was om duimen en vingers van af te likken.

Het leek wel of we in Lichtaart of Ossendrecht aan het trainen waren.

 

Ondertussen was de wind wel aan het aantrekken waardoor ons getraind lichaam bij sommigen nog eens diep moest gaan.

Wannes nam het hazepad ter hoogte van den Halfweg(?) en wat verder moest Wim linksaf richting gevangenis.(?)

Aangekomen bij  de Rudy, bleken de baanrenners ons hoekje aan de stoof al volledig ingepalmd te hebben.

Het moet er goed hangen zijn !

 

Gezellig druk dus !

Gans deze winter zit op zondagmiddag  het sfeercafé helemaal vol  met sportievelingen, houden zo !

 

de winterbeesten,

 

 

19:47 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN WINTERBEESTEN 2014/2015 | Commentaren (1)

Commentaren

Makkers, het winterseizoen is jammer genoeg aan zijn laatste stuiptrekkingen begonnen. Langs deze weg wil ik de organisatoren nog eens van harte bedanken voor de rijkelijk gevulde kalender en de knappe aktiviteiten tijdens, buiten - en achteraf! Nen dikke merci.
Ik kan er jammer genoeg tijdens de sluitingsrit niet bij zijn want mijn aanwezigheid wordt vereist op het werk. Maak er alleszins nen "topper-stopper" van en tot op de openingsrit van het nieuwe zomerseizoen 2014.
Greetz

Gepost door: erick | 04-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.