27-01-14

Verlsag rit Hoboken van 26 Januari 2014

Door de SAM :

 

Het was weer een weekend om “U” tegen te zeggen. Na de meer dan geslaagde C(r)oq rit van zaterdag werd er nog duchtig nagekaart. Onze voorzitter Raf DC bewees zijn muzikale aanleg en ontpopte zich tot discjockey. Het kan enkel nog een kwestie van tijd zijn vooraleer DJ De Cock op Tomorrowland zijn kunsten mag gaan vertonen… Enkele foto's zijn reeds terug te vinden op www.facebook.com/winterbeesten.

 

Erg plezant natuurlijk, maar deze “folliekes” zorgden er wel voor dat we met een sterk gehavend peloton aan de meet stonden op zondagmorgen. Stelselmatig druppelden er toch een 10-tal winterbeesten toe, aan het veer van Kruibeke.  4 man wist het te presteren om 2 dagen na elkaar te rijden: Kurt, Curt (Bruno voor de vrienden), Luc, en ikzelf. Aangevuld met de Franky, Wannes, Arne, Ignace, Gunther en Pascal hadden we toch weer een gezellig groepje! Grote afwezige bleek de Wintervoorzitter, die zijne joker had ingezet voor deze rit, wegens “vermoeide benen” zoals dat dan heet.  Met kleine oogjes reden we den boot op, en zetten we koers richting den overkant. Eens daar aangekomen trokken de Wannes en den Arne ons op gang, en ging het tempo stevig de hoogte in.

 

Deze rit begint stilletjesaan ook 1 van de vaste waarden te worden in onze kalender, en dat volledig terecht! Hier en daar wat modderstukjes, afgewisseld met mooi aangelegde parkjes, kleine heuveltjes, en zowaar ene hele grote berg. Uiteraard geen enkel “krak” probleem “krak” voor een “krak” rasecht “krak” winterbeest zoals de “krak” Pascal “krak-krak”.

 

Onderwege werd er weer flink gelachen mede dankzij de Luc die weer een paar mooie duikvluchten wist te presteren. Ook kwamen we nog een paar baancollega’s tegen die zo onder den indruk waren van ons dat ze los door het rood reden. Gelukkig geen grote problemen, en via een laatste ietwat vochtig stukske kwamen we terug aan den boot uit. De Franky bewees dat parcourskennis erg belangrijk is, terwijl de Luc zich luidop afvroeg of hij den enige was met een hart.

 

Ditmaal kregen we geen privé afspuitstand, maar was de service wel beter op den boot. Laden, lossen en huplaaa naar Christianneke! Daar aangekomen bleek de Wintervoorzitter zijn vermoeide benen overwonnen te hebben en al plaatsgenomen te hebben aan den toog. Ook ( deze keer eenzame) baanliefhebber Werner kwam ons vergezellen, net zoals Romainke die proefondervindelijk ontdekt heeft dat hij geen 20 jaar meer is.

 

Bedankt Wannes en Arne voor de 2 mooie Antwerpse ritten dit winterseizoen, en al de rest voor het plezante, maar zware weekend!

 

OPGELET 1!!! Volgende week trekken we richting Hingene, voor een nieuwe rit op onze kalender. Het vertrek is gepland om 09.00u aan DHZ Saniver. Begin de fietsen maar al op te blinken, de kleren te wassen en de schoenen te poetsen want een filmploeg van KruibekeTV komt onze fotogenieke aangezichten vastleggen. Dit naar aanleiding van een reportage over “De Halve Maan”. Hopelijk iedereen op post!

 

 

OPGELET 2!!! Kleine herinnering dat het dragen van een helm verplicht is tijdens de ritten…

16:34 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN WINTERBEESTEN 2014/2015 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.