02-11-13

MTB 01-11/13 Tielrode

 

Omdat 1 november ne feestdag is en bijgevolg ook nen hoogdag en eigelijk dus ook een beetje zondag stond er dus een extra ritje gepland op onze kalender.

 

Niet op het kerkhof maar wel op post aan de Saniver: Marc.M, Arne, Wannes, Frank M., Wim M., Raf VH, Sam, Gunther, Rudy, Nico F., Pat en Kurt.

 

Sam, lekker bruingebrand, want om 04.00u nog maar juist terug van een weekje Turkije, nam ons op sleeptouw richting Temse - Tielrode. Via gekende wegen doorkruisten we Bazel, Rupelmonde, Steendorp en Temse om in Tielrode toch weeral een aantal nieuwe wegels voor de wielen te krijgen.

Het parcours lag er goed bij zodat we aan een gezapig tempo door het mooie landschap bolden. Een aantal pittige hellinkjes in het parcours zorgde er echter wel voor dat de explosiviteit ook nog even aan bod kon komen. Een explosiviteit die een aantal kilometers verder iemand te duur zou komen staan.

En ja hoor daar was ze weer de gebruikelijke en tegenwoordig wekelijkse pech... Derailleurkabel afgetrapt! Dader Frank M.

Geen nood want na wat kunst en vliegwerk konden we onze rit verder zitten.

De pech bleef ons toch achtervolgen want een beetje later was het weer van dat ...Ketting geblokkeerd! Dader Frank M.

Weer kregen we zijn winterbeest aan de praat en we besloten om onze tocht verder te zetten langs de baan zodat onze pechvogel het schakelen kon vermijden.

Iedereen terug op pad maar echter niet voor lang want... Ketting gebroken! Dader... Frank M.

Onze leuze ' Samen uit, samen thuis' indachtig besloten we om onze Frank een duwtje in de rug te geven (met dank aan Gunnie, Sam en Nico) en tegen 32km/u naar Cock te vlammen.

 

Er werd nog een klein sprintje getrokken op onze gekende pismolenstraat met als winnaar onze Wannes. Frank had ondertussen een klein ommetje gemaakt en een ander fietske tussen zijn benen geschoven om toch ons te kunnen vervoegen in ons gekend stamcafé.

 

Daar werd zoals gewoonlijk nog gezellig nagepraat met de nodige leute en plezier en een paar pintjes bier.

Zondag trekken we er terug op uit richting Vrasene. Vertrek om 09.00u aan de Saniver.

 

P.S. Foto's, verslag en extra commentaar kan je altijd terug vinden op www.facebook.com/winterbeesten.

       Kalender en verslagen staan ook op onze website van de club

08:07 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN WINTERBEESTEN 2014/2015 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.