14-07-13

Verslag rit 7 Juli - Rit naar Wachtebeke

 Verslag uit de losse pols van Kurt .......... Rit door onze 'Anciens' Marc en Herman.

 

Beter laat dan nooit zou ik zeggen, maar hier dan toch het verslag van onze laatste zondagrit.

Mea culpa hiervoor.

 

Met de goede training van de rit van vorige week (110km) nog in de benen werden we ook dit weekend weer op pad gestuurd voor één van onze lange klassiekers dit seizoen.

Met een talrijk opgekomen peleton en met de zon al op post op het vroege vertrekuur vertrekken we voor een een rit door ons mooie Waasland.

Met Marc en Herman op kop rijden we via Vrasene, SG-Waas, Stekene, Sinaai en Moerbeke. Langs mooie en heel rustige wegen, af en toe wat dokkende kasseien komen we aan in één van de groene longen van ons Waasland: Domein Puyenbroeck.

De longen worden daar eens goed open getrokken om ons 'snel intermezzo' goed te kunnen verteren.

Voor de ene gaat dit al wat beter dan de andere maar zoals altijd krijgen we het ook deze keer te maken met een aantal stervende zwanen. Vooral onze voorzitter is ver het einde nabij. Die jonge mannen leggen hem iedere keer weer het vuur aan de schenen.

Gelukkig hebben Herman en Marc ervoor gezorgd dat we in Wachtebeke even wat kunnen bijtanken. Op het menu:Cola/Icetea, bananen en lekkere witte druiven die de Marcel allemaal uit de Sanimobiel tovert.

Volgetankt met snelle suikers springen we terug op de fiets voor ons tweede deel van de Waaslandrit. Het parcours laat ons verder genieten van onze mooie 'eigen' streek. Onderweg passeren we Zaffelare, Doorslaar, Daknam, Belsele en Temse.

Na vier uur begint het toch te kriebelen en zijn we toch weeral content als we aankomen in ons eigenste Kruibeke.

We draaien voor de zoveelste keer de hof op bij onze Rudy en ons Christianne waar we  voor het eerst dit seizoen kunnen klinken op één enkele leider in ons klassement... Proficiat Gunther VM met uw eerste plaats.

 

Bedankt Herman en Marc voor 'Waaslands Mooiste'

 

BBC-groeten,

 

Kurt

08:00 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2013 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.