12-05-13

Verslag rit 12 Mei naar Zele - Bergenrit

Door sterreporter Rudy :


Eerst en vooral proficiat aan onze jonge garde, om toch een rit in elkaar te steken in een richting waar we al 2 keer geweest zijn, maar toch met nieuwe stukken om ons te verrassen .

 
Juist te laat, maar net op tijd kwam onze voorzitter aan voor de briefing.  Zijn uitleg bleek later "ik kreeg mijn bottekes nie goe aan"... Maar goed , blijkbaar waren er ook anderen bij de briefing aanwezig die "Overmere" niet hadden gehoord.
En er zijn er ook die tegen 9 uur eens komen kijken (vorige week toch)

Grote afwezigen waren de "3 koezins", zoals ze zichzelf noemen hé

Over naar de orde van de dag, de de rit zelf.  Zonder problemen in Temse geraakt , ware het zo dat onze Raf een éénrichtingstraat had afgezet, er kwam niks uit natuurlijk, en durverke hé ! allé , nog eens aan zijn bottekes getrokken en terug aansluiten bij de groep....

Even de heuveltjes getest in Tielrode waar we even gestopt zijn om regenvestjes aan te trekken omdat het ondertussen lichtjes was gaan regenen. Iets te snel vertrokken toch want onze Kurt was hen nog aan het omkleden.
Maar ok , terug op de fiets, na door Hamme gereden te hebben kwamen we op St-Anna en Waasmunster, toen er plots een renner van ons eigen team ons tegemoet kwam rijden ????? Wie kon dat zijn ? het was onze Raf ! -> We gaan hier niks achter zoeken, iedereen heeft al ies nen off day.

In Zele ben ik dan voorbij mijn werk gereden richting "Overmere" waar we na het nemen van kort lusje, over 800 meter kasseien zijn gereden met als rots in de branding " de raf " die mijn gevallen drinkbus had opgerakeld en er terug mee kwam aangereden.
In Lokeren was het dan noch eens het blijde weerzien van Molsbroek , een vrij stuk dat we deze keer eens in de andere richting werd genomen,en gelukkig zonder ongelukken. Zonder veel poespas zijn we door St-Niklaas en Temse gebolt naar ons bovenkamertje in de Halve Maan. Er werd opvallend veel warme drank gevraagt , wat enkel wijst naar het slechte weer waar we zijn door gereden. Ramen en deuren gingen plots open en 4 schalen met smoskes werden binnengebracht door 2 lieftalige vrouwen Marita en Wych , met dank aan deze ! Den Arne had dat goed bekeken voor zijn verjaardag !!  Iederen had zich volgepropt met broodjes en toen werd het duidelijk , 5 broodjes over !! toen viel onze euro dat Werner er niet was . Toen de harde kern aan de stoof was gaan staan hebben die nog een paar tips gekregen van inderdaad " de raf "

1 duck tape gebruiken om uw bottekes dicht te plakken tegen het water ( ge zijt dan wel te laat !)
2 ge hebt nen bunzenbrander , bierpottekes en een plank nodig, om gladde benen te hebben !
 
 volgens mijn hebben wij de meest veelzijdige voorzitter van allemaal
 
toch nog 1 punt :  probeer tijdig aan de start te zijn !, de ander staan in de kou te wachten, zowel woensdag als zondag .
 
tot de volgende ,
de Rudy

19:16 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2013 | Commentaren (2)

Commentaren

Amai Rudy, knap verslagske makker!
2 weekends gewerkt en nu uitkijken naar het volgende "zonovergoten" weekend :-(

Gepost door: erick | 15-05-13

Reageren op dit commentaar

inderdaad , de toekomst van de club is verzekerd met gasten als den Arne en de Wannes . Spijtig genoeg kon ik er nie bij zijn wegens werkverplichtingen . Mooi verslag Rudi,de drie Kozens en de Werner hebben iets laten liggen . We maken het vant weekend wel goe mee want ;BBC is beter dan een verre vriend of en goe gebuur , het is gewoon 4 LIFE

Gepost door: Frank Maes | 16-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.