07-06-12

Verslag Rit nr Moerzeke 03/06

Om 7.30 u kwam mijne persoonlijke verzorger binnen met het nodige rantsoen om een ritje van 75 km te overleven. Ga je wel vertrekken, het is 8 graden en 't regent pijpestelen!! Tuurlijk, 'tis voor de fun. ( of misschien toch voor de punten?)

Aangekomen aan de saniver bleek wel dat er nog niemand stond, maar allee ja, ze hadden nog 8 minuten om op tijd te vertrekken. En ja hoor, om 9 uur ,14 dappere mannen paraat om een toerke te fietsen, uitgestippeld door Frank en Werner met als ruggesteun de Guido. Als t'weer zo slecht bleef zal de rit wel een paar lusjes ingekort worden, werd er verteld in de briefing.Met een extra baankapitein ( bedankt Jan! ) vertrokken we dan maar richting Moerzeke. Raf Van Hul kwam ons nog even uitzwaaien,met de nodige tips en bleef achter in de Molenstraat.

Nog geen 50 meter gereden en nr. 15 kwam aansluiten aan het peleton ( speciaal voor zijne kozzen ! ) Zo reden we richting Velle en wat bleek, we waren al met 16!! Welkom Kris V die effekes in 't rood gegaan was om het peleton in te halen ( 9 u is 9 u HE!!) Even de hel van Sint Niklaas verkend, zeker met dit weer was het wel gevaarlijk, volgende keer misschien een luske om te mijden. Gunter VM was duidelijk alle stress kwijt van het prachtige weekend, hij reed de hele tijd al zingend rond met "als de zon weer schijnt... en ook van "waar is da feestje" maar daar kwam weinig reactie op. Om een valpartij te vermijden sprong Tom VH zonder moeite het trottoir op , knappe reactie Tom ( zou dat vorig weekend ook gelukt zijn??) Diezelfde persoon deed nog even raar in de Hollebeek door te roepen "platte", of wast misschien een honger-klopje zo vlak aan de parking van den beenhouwer die uiteindelijk wel gesloten is op zondag. Aan den band was niets te zien onze Marcel bleef droog. Zo richting Beekstraat voor de laatste inspanning en dan richting café Voermansrust om de vloer onder water te zetten, want we waren allemaal door en door nat!! Daar aangekomen bleek dat de bbc-mobiel een straat te vroeg was afgeslagen. Effekes het noodnummer bellen, zodanig dat Luc BL een droge outfit kon aantrekken. Bedankt Marcel om nog langs te komen!! Binnen in het café werden we al opgewacht door de Gunni, met inplaats van een stylo een volledig toetsenbord om door te geven. Merci Gunni !! Na de eerste pint, cola ,ging de deur open en wat bleek, de echte winterbeesten hadden hun nog eens gaan uitleven. Welkom Patje, Raf VH, Duvelke en Kurt.Bij de nodige versnaperingen, waarvoor dank Marleen, werd er nog wat gediscuteerd met La Esterella, was ze nu 18 of  81??? Ondertussen had Kris al voor de nodige warmte gezorgd, dat deed deugt. Uiteindelijk een zeer, zeer natte rit maar alles is goed verlopen. Merci mannen!!       

LDW

22:29 Gepost door het bestuur in VERSLAGEN RITTEN 2012 | Commentaren (2)

Commentaren

It was raining cats and dogs,ongelooflijk van de eerste meter tot de aankomst. Zelfs het paard dat op de wei stond kreeg daar de hik van. Het was balen die dag. Ik hoop dat het zondag overblijft.

Gepost door: jp | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

It was raining cats and dogs. Ongelooflijk, van de eerste meter tot de aankomst, dat zelfs het paard dat op de wei liep daar de hik van kreeg.Hopelijk blijft het zondag droog weer.

Gepost door: j-p | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.